Аналіз розбіжностей фізичної підготовленності студентів першого курсу - Фідірко, М. О.; Барсукова, Т. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті представлено аналіз розбіжностей фізичної підготовленності студентів першого курсу. Зроблено виновок, що запропонована система диференціації довела свою життєвість. Одним зі свідчень цього - щорічно прийняті експериментальними групами рішення про повторне диференційоване комплектування груп студентів молодших курсів.
Фідірко М. О., Барсукова Т. О. Аналіз розбіжностей фізичної підготовленності студентів першого курсу / М. О. Фідірко, Т. О. Барсукова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.464-466.
Keywords: фізична підготовленість; фізична можливість; студент; студенти першого курсу; загальний розвиток особистості