Особенности наследования земельных участков по земельному законодательству - Руденко, Карина Андріївна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена аналізу ряду проблем, що склалися внаслідок неналежного законодавчого врегулювання спадкування земельних відносин в Україні, в процесі проведення земельної реформи та внесення змін до земельного законодавства.
Руденко К. А. Особенности наследования земельных участков по земельному законодательству К. А. Руденко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 158-160.
Keywords: земельный участок; наследование долей; наследование; наследственное право; регистрация права собственности