Політичний реалізм як модель міжнародних відносин - Негода, О. Ю. (Одеса, 2017)
У статті розглядаються аспекти міжнародних відносин у контексті політичного реалізму. Політичний реалізм розглядається як модель міжнародних відносин.
Негода О. Ю. Політичний реалізм як модель міжнародних відносин / О. Ю. Негода // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 70-72.
Keywords: реалізм; політичний реалізм; зовнішня політика; міжнародні відносини; держава; міжнародна політична система