Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія інклюзивного супроводу» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Бедан Вікторія Борисівна «Психологія інклюзивного супроводу». 2. Бедан В. Б., Меленчук Н. І. Конспект лекцій з дисципліни «Психологія інклюзивного супроводу» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Інформатика та програмування» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) денної та заочної форм навчання / В. Б. Бедан, Н. І. Меленчук ; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2024. – 56 с. 3. Бедан В. Б. Психологія інклюзивного супроводу. Навчально-методичні рекомендації до організації самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Інформатика та програмування» спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) денної та заочної форм навчання [Електронне видання]. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2025. – 50 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни Бедан Вікторія Борисівна «Психологія інклюзивного супроводу».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія інклюзивного супроводу» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32392