Глобалізаційні процеси законотворчої діяльності та штучний інтелект ( на прикладі кримінального права) - Радутний, О. Е. (Одеса, 2018)
У статті проводиться узагальнення та розвиток теоретичних знань щодо потенціалу, тенденцій і можливих напрямів використання технологій штучного інтелекту як інструменту правової реформи, засобу підвищення її реалізації у сфері законотворення.
Радутний О. Е. Глобалізаційні процеси законотворчої діяльності та штучний інтелект ( на прикладі кримінального права) / О. Е. Радутний // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 159-164.
Keywords: глобалізація; законотворча діяльність; штучний інтелект; кримінальне право; Кримінальний кодекс України