Можливості та застосування почеркознавчої експертизи у розслідуванні злочинів, вчинених організованими групами та злочинними організаціями - Рубець, Катерина; Rubets, Kateryna (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах висвітлено роль і можливості почеркознавчої експертизи у процесі розслідування злочинів, вчинених організованими групами та злочинними організаціями. Розкрито значення почеркознавчих досліджень для ідентифікації осіб, встановлення авторства документів і виявлення звʼязків між учасниками злочинних обʼєднань. The theses highlight the role and capabilities of handwriting examination in the investigation of crimes committed by organized groups and criminal organizations. The significance of handwriting analysis for identifying individuals, establishing document authorship, and revealing connections between members of criminal associations is disclosed.
Possibilities and application of handwriting examination in the investigation of crimes committed by organized groups and criminal organizations
Рубець К. Можливості та застосування почеркознавчої експертизи у розслідуванні злочинів, вчинених організованими групами та злочинними організаціями / К. Рубець // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 111-114. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31268
Keywords: організація; ідентифікація особи; почерк; зразки; Handwriting examination; organized group; criminal organization; identification of a person; handwriting; samples