Особливості правового положення суб'єктів заохочувальних адміністративних процедур - Козачук, Д. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджено особливості правового положення суб'єктів заохочувальних адміністративних процедур. Проаналізовано систему нормативно-правових актів, які регламентують такий вид процедур, систему суб'єктів, які застосовують таке заохочення. Акцентовано увагу на спірних та неоднозначних аспектах реалізації заохочувальних адміністративних процедур.
Козачук Д. А. Особливості правового положення суб'єктів заохочувальних адміністративних процедур / Д. А. Козачук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.54-56.
Keywords: адміністративна процедура; заохочувальна адміністративна процедура; заохочення; суб'єкт; суб'єкти заохочувальних адміністративних процедур