Права людини в сучасному світі : матеріали XVI студентської наукової конференції, присвяченої до Дня прав людини та з нагоди 30-річчя незалежності України (м. Кривий Ріг, 10 грудня 2021 р.) - (:unkn) unknown (Кривий Ріг, 2021)
Збірка матеріалів конференції увібрала найкращі наукові роботи учасників XVI студентської наукової конференції «Права людини в сучасному світі», що традиційно проходила до Дня прав людини у Криворізькому факультеті Національного університету «Одеська юридична академія» 10 грудня 2021 року. У збірку увійшли звернення декана Криворізького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» к.ю.н. Залужного В. Г. та автентичний текст Загальної декларації прав людини, прийнятої Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року.

The collection of conference materials included the best scientific works of the participants of the 16th student scientific conference "Human Rights in the Modern World", traditionally held before Human Rights Day at the Kryvyi Rih Faculty of the National University "Odesa Law Academy" on December 10, 2021. The collection includes the address of the dean of the Kryvyi Rih Faculty of the National University "Odesa Law Academy", Doctor of Law. V. G. Zaluzhnyi and the authentic text of the Universal Declaration of Human Rights adopted by the UN General Assembly on December 10, 1948.
Права людини в сучасному світі : матер. XVI студент. наук. конф., присвяч. до Дня прав людини та з нагоди 30-річчя незалежності України (м. Кривий Ріг, 10 груд. 2021 р) . - Кривий Ріг, 2021. - 151 с.
Keywords: конституційні основи розвитку прав і свобод людини і громадянина; міжнародні засоби захисту прав і свобод людини; актуальні проблеми захисту прав громадян у кримінальній сфері; constitutional foundations of the development of human and citizen rights and freedoms; international means of protection of human rights and freedoms; actual problems of protection of citizens' rights in the criminal sphere; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE