Організаційні форми адвокатської діяльності: що змінилося ? - Малій, Р. І. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті аналізуються окремі проблемні аспекти організаційних форм адвокатської діяльності. Аналізуються законопроекти, спрямовані на реформування адвокатури, внесено пропозиції щодо вдосконалення їх змісту.
Малій Р. І. Організаційні форми адвокатської діяльності: що змінилося ? / Р. І. Малій // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.104-106.
Keywords: організаційні форми; адвокатська діяльність; юридична особа; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" 2012 р.; законодавство про адвокатуру