Забезпечення доказів у цивільній справі шляхом огляду веб-сторінки в мережі інтернет - Андронов, Ігор Володимирович (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті розглядаються проблемні питання використання електронних доказів в цивільному процесі. Зокрема, проаналізовано проблеми на рівні законодавчого регулювання. Виявлено проблеми щодо порядку та особливостей дослідження лектронних доказів, їх оцінки судом, що можуть виникнути на практиці, ізапропоновано шляхи вирішення таких проблем.
Андронов І. В. Забезпечення доказів у цивільній справі шляхом огляду веб-сторінки в мережі інтернет / І. В. Андронов / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 18-21.
Keywords: Забезпечення доказів; цивільна справа; інтернет; електронна форма; доказування