Порядок переміщення продуктів морського та річкового промислу через митний кордон України - Лазарчук, К. Р.; Lazarchuk, K. R. (Одеса : Фенікс, 2014)
Порядок переміщення продуктів морського та річкового промислу через митний кордон України має свої особливості, оскільки даний продукт є специфічним. В законодавстві на сьогоднішній день не визначено, за яких умов потрібно зберігати рибну продукцію, щоб вона не втратила свої поживні властивості під час митного оформлення.
Лазарчук К. Р. Порядок переміщення продуктів морського та річкового промислу через митний кордон України / К. Р. Лазарчук // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 375-377.
Keywords: порядок переміщення продуктів морського та річкового промислу через митний кордон України; переміщення через митний кордон; порядок перемещения продуктов морского и речного промысла через таможню Украины; перемещение через таможенные границы; the procedure for moving the products of sea and river fishing through Ukrainian customs; movement across the customs border