Поняття "місцевий референдум" у законодавчих актах України: політико-правовий зміст дефініції - Дерев'янко, С. М.; Деревянко, С. М.; Derevjanko, S. (My University, 2012)
The article analyzes the norms confi rmed by the Constitution and Ukrainian laws which defi ne the essence of the term «local referendum». Political and legal peculiarities of its adoption, expediency and future update are emphasized.
Дерев'янко С. М. Поняття "місцевий референдум" у законодавчих актах України: політико-правовий зміст дефініції / С. М. Дерев'янко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С.348-358.
Keywords: місцевий референдум; перспективи оновлення виборчого законодавства України; політико-правові особливості місцевого референдуму; местный референдум; перспективы обновления избирательного законодательства Украины; политико-правовые особенности местного референдума; local referendum; The renovation of the electoral legislation of Ukraine; political and legal features of the local referendum