Проблеми правового регулювання перевезення небезпечних речовин - Недокус, М. О.; Nedokus, M. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті проаналізовано національне, а також міжнародне законодавство, що регулює перевезення небезпечних речовин і проблеми, які з цим виникають
Недокус М. О. Проблеми правового регулювання перевезення небезпечних речовин / М. О. Недокус // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 119-126.
Keywords: небезпечні речовини; небезпечні вантажі; перевезення небезпечних речовин; класи небезпеки; опасные вещества; опасные грузы; перевозка опасных веществ; классы опасности; dangerous substances; dangerous loads; transportation of dangerous substances; classis of danger