Інфляція духовності в кримінальному праві України - Оцяця, А. С. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена розгляду внутрішній та зовнішній будові охоронної функції кримінального права шляхом вивчення її форми, сутності та змісту складається з напряму впливу кримінального права та кримінально-правового впливу, який здійснюється за допомогою духовного відродження суспільства.
Оцяця А. С. Інфляція духовності в кримінальному праві України / А. С. Оцяця // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 39-44.
Keywords: кримінальне право; кримінальні правопорушення; моральність; духовність; суспільна мораль; духовність кримінального права; охоронна функція кримінального права