Рада адвокатів України як орган адвокатського самоврядування - Владиченко, Ю. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розглянуто окремі проблемні питання функціонування адвокатського самоврядування в Україні. Зазначено, що в законах або юридично-правових актах не має офіційного закріплення, що Рада адвокатів України є вищим органом адвокатського самоврядування, проте саме вона виконує найбільш важливі завдання стосовно адвокатської діяльності.
Владиченко Ю. Р. Рада адвокатів України як орган адвокатського самоврядування / Ю. Р. Владиченко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 287-288.
Keywords: адвокат; адвокатура; адвокатське самоврядування; підвищення кваліфікації адвоката; незалежність; Національна асоціація адвокатів України; Рада адвокатів України