Аналіз ознак протиправного заволодіння майном підприємства, установи, організації - Колодін, Д. О. (Одеса, 2018)
У статті розглянуто окремі ознаки протиправного заволодіння майном підпрємства, устпнови, організації . Запропоновано передбачити відповідальність за це діяння у розділі "Злочини проти власності" КК України.
Колодін Д. О. Аналіз ознак протиправного заволодіння майном підприємства, установи, організації / Д. О. Колодін // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 115-117.
Keywords: злочин; склад злочину; протиправне заволодіння; майно; кримінальна відповідальність; покарання