Порядок розгляду та вирішення скарг слідчим суддею (за проектом КПК УКраїни № 9700) - Пшенічко, С. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню проблем нормативного забезпечення та практики реалізації повноважень слідчого судді під час розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність органів досудового розслідування або прокурора.
Пшенічко С. О. Порядок розгляду та вирішення скарг слідчим суддею (за проектом КПК УКраїни № 9700) / С. О. Пшенічко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.392-394.
Keywords: слідчий суддя; скарга; скаржник; рішення; дії чи бездіяльність слідчого; прокурора або дізнавача; компетенція слідчого судді