Європейський вибір середнього класу в Україні - Яковлев, Денис Вікторович; Яковлев, Д. В.; Yakovlev, Denys V. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Дослідницька увага акцентована на середньому класі, як одній з головних рушійних сил демократизації, переосмислена сутність правління середнього класу у сучасних умовах на прикладі держави Україна.
Яковлев Д. В. Європейський вибір середнього класу в Україні / Д. В. Яковлев // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 163-165.
Keywords: демократія; середній клас; європейський вибір; електоральні кампанії; суспільне благо; democracy; middle class; European choice; electoral campaigns; public good; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences