Проблемні аспекти практики застосування п. 5 ч. 1 ст. 41 КЗпП України при розірванні трудового договору - Краснов, Єгор Володимирович; Краснов, Егор Владимирович; Krasnov, Yegor V. (My University, 2015)
У статті досліджено особливості звільнення керівників юридичних осіб на підставі п. 5 ч. 1 ст. 41 КЗпП України. Визначено основні проблеми, які виникають при застосуванні додаткової підстави звільнення, передбаченої зазначеною статтею КЗпП України. Запропоновано шляхи вдосконалення діючого законодавства з метою уникнення проблем при практичному застосуванні норм п. 5 ч. 1 ст. 41 КЗпП України.
Краснов Є. В. Проблемні аспекти практики застосування п. 5 ч. 1 ст. 41 КЗпП України при розірванні трудового договору / Є. В. Краснов // Міждисциплінарні гуманітарні студії. Серія : Правничі науки. – 2015. – Вип. 2. – С. 39-44.
Keywords: вихідна допомога; звільнення; керівник; трудовий договір; посадова особа; припинення повноважень; юридичні особи; выходное пособие; освобождение; руководитель; трудовой договор; должностное лицо; прекращение полномочий; юридические лица; severance pay; dismissal; leader; labor contract; executive; termination of office; juridical persons