Сучасний розвиток партійної системи Німеччини - Мазанов, В. В.; Mazanov, V. V. (My University, 2015)
В статті автором було розглянуто номенклатуру політичних партій, що на сучасному етапі характеризують розвиток партійної системи ФРН. Розглянуті партії мають різну ідеологічну базу, а також презентують основні напрямки складної німецької партійної системи. Приділена увага не лише партіям, що входять до парламенту й мають великий електорат, а також розглянуті дрібні опозиційні партії, які набирають популярності.
Мазанов В. В. Сучасний розвиток партійної системи Німеччини / В. В. Мазанов // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 197-205.
Keywords: партійна система ФРН; ідеологічна база; німецька партійна система; опозиційні партії ФРН; партийная система ФРГ; идеологическая база; немецкая партийная система; оппозиционные партии ФРГ; German party system; ideological base; German party system; German opposition parties