Особливості роботи з психологічною травмою у військовослужбовців - Садикіна, А. С. (Одесса, 2022)
У статті розкрито актуальну проблему психологічної допомоги та реабілітації військовослужбовців, які отримали бойові психогенні травми та розлади, здійснюється як безпосередньо у підрозділах, так і в пункті психологічної допомоги та реабілітації бригади при тісній взаємодії із спеціалістами медичної служби.
Садикіна А. С. Особливості роботи з психологічною травмою у військовослужбовців / А. С. Садикіна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.223-227. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: психолог; психологічна травма; військовослужбовці; посттравматичний стрес; психологічна підтримка; психологічна реабілітація; медико-психологічна реабілітація