Нормативність права як соціальний регулятор суспільних відносин - Заморська, Л. І.; Заморская, Л. И.; Zamorska, L. І. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті висвітлюються проблемні питання основних рис нормативності права як соціонормативного регулятора суспільних відносин, а також визначаються ненормативні регулятори у співвідношенні з ними.
Заморська Л. І. Нормативність права як соціальний регулятор суспільних відносин / Л. І. Заморська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 37-43.
Keywords: регулятор; нормативність права; соціальна норма; суспільство; нормативность права; социальная норма; общество; are a regulator; normativeness of law; social norm; society