Bitcoin у системі легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом - Динту, Валерія Аркадіївна; Динту, В. А.; Дынту, Валерия Аркадиевна; Dyntu, Valeriia A.; Мітрофанов, Анатолій Анатолійович; Мітрофанов, А. А.; Митрофанов, Анатолий Анатольевич; Mitrofanov, Anatolii A. (Одеса : Гельветика, 2017)
Статтю присвячено дослідженню криптовалюти Bitcoin, її значення у реалізації кримінальних правопорушень. Визначено механізм використання Bitcoin як елемента системи легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Статья посвящена исследованию криптовалюты Bitcoin, ее значения в реализации уголовных правонарушений. Определен механизм использования Bitcoin как элемента системы легализации доходов, полученных преступным путем.

The article investigates cryptocurrency Bitcoin, and its importance in a crime commitment. It is established the mechanism of using Bitcoin as an element of money laundering
Динту B. А. Bitcoin у системі легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом / B. А. Динту, А. А. Мітрофанов // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 122-129.
Keywords: криптовалюта; Bitcoin; майнінг; легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом; блокчейн; криптовалюта; Bitcoin; майнинг; легализация доходов, полученных преступным путем; блокчейн; cryptocurrency; Bitcoin; mining; money laundering; blokcheyn; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE