Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Ділова та професійна мова (англійська)" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. РП 2024 Ділова та професійна мова. 2. Силабус ДІЛОВА ТА ПРОФЕСІЙНА МОВА. 3. Опорний конспект лекцій. 4. Питання та теми до практичних робіт. 5. Тематика та питання до індивідуальних робіт. 6. Тестування. 7. Питання до заліку іспиту.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Ділова та професійна мова (англійська)" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28540