Місцеві фінанси в Україні : навчально-методичний посібник - Нестеренко, Алла Станіславівна; Нестеренко, А. С.; Nesterenko, Alla S. (Одеса : Фенікс, 2015)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги студентам, які вивчають спецкурс «Місцеві фінанси в Україні», а також відповідні теми при вивченні дисципліни «Фінансове право». У даному видані запропоновано програму спецкурсу, основні положення окремих тем, плани семінарських занять, питання для самоконпролю та самостійної роботи, тестові завдання та список рекомендованих для вивчення нормативно-правових актів та наукових праць.
Нестеренко А. С. Місцеві фінанси в Україні : навч.-метод. посіб. / А. С. Нестеренко. - Одеса : Фенікс, 2015. - 176 с. - (Серія: Навчально- методичні посібники).
Keywords: органи місцевого самоврядування як суб’єкти фінансової діяльності в Україні; місцеві бюджети у бюджетній системі України; правове регулювання формування фінансових ресурсів місцевого самоврядування; місцеві податки; місцеві фінанси у зарубіжних країнах; local self-government bodies as subjects of financial activity in Ukraine; local budgets in the budget system of Ukraine; legal regulation of the formation of financial resources of local self-government; local taxes; local finance in foreign countries; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics