Право на адвокатський запит: недоліки практичної реалізації - Цеюкова, А. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
У роботі проведено дослідження адвокатського запиту як засобу отримання адвокатської інформації для здійснення адвокатом своєї професійної діяльності. Звертається увага на ряд проблем, які ускладнюють належне використання адвокатом даного механізму.
Цеюкова А. С. Право на адвокатський запит: недоліки практичної реалізації / А. С. Цеюкова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 216-219.
Keywords: адвокат; адвокатська інформація; адвокатський запит; конфіденційна інформація