Концепція реалізації державної митної справи в концептуальних документах - Федотов, О. П.; Федотов, А. П.; Fedotov, A. P. (My University, 2014)
Статтю присвячено дослідженню теоретичних засад концепції реалізації державної мит¬ної справи в концептуальних документах. Надано авторське визначення поняття «концеп¬ція реалізації державної митної справи». Доведено, що поняття «концепція» практично пов'язане з концептуальністю державної митної справи. Встановлено, що вагомою складо¬вою концепції є процес виконання її пріоритетної мети. Акцентовано увагу на тому факті, що власна концепція реалізації державної митної справи, яка буде розроблятися та впро¬ваджуватися в діяльність новітньою Державною фіскальною службою України, не повинна прийматися спонтанно задля уникнення ризиків, що стане запорукою належної реалізації державної митної справи.
Федотов О. П. Концепція реалізації державної митної справи в концептуальних документах / О. П. Федотов // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 323-331.
Keywords: державна митна справа; концепція; концептуальність; план концепції; государственное таможенное дело; концепция; концептуальность; план концепции; state customs; concept; conceptual; concept plan