Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Українська мова за професійним спрямуванням", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Укр мова. Світлицька Віолета Романівна. 2. Світлицька В. Р. Конспект лекцій з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» / В. Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 3. Світлицька В. Р. Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» / В. Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 4. Світлицька В. Р. Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» / В. Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. – 217 с. 5. Питання до іспиту. 6. Теми для рефератів. 7. Тести українська мова. 8. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Українська мова за професійним спрямуванням", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29217