Аудіювання та професійне мовлення (Listening practice) : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) ступеня юридичних спеціальностей - (:unkn) unknown (Одеса : Олді+, 2023)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо- наукового) ступеня юридичних спеціальностей. Видання складається з 14 розділів, кожен з яких містить стислий огляд особливостей того чи іншого явища академічного письма, а також практичні завдання для формування практичних навичок у здобувачів освіти.
Аудіювання та професійне мовлення (Listening practice) : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) ступеня юридичних спеціальностей / уклад. Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, О. Г. Томчаковський, Л. Д. Швелідзе. – Одеса : Олді+, 2023. – 60 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24221
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; академічне мовлення; усни різновиди академічного мовлення; складання конспекту; презентація дослідження; наукова дискусія; доповідь; мовний аспект судової промови