Розслідування кримінальних правопорушень, учинених організованими злочинними групами у сфері інвестиційної діяльності: теоретико–правові засади - Петросян, Айк; Петросян, А.; Petrosian, Aik (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Наголошено на розробленні наукового та навчально–методичного забезпечення проблематики, задля підґрунтя ефективного виявлення, припинення, розкриття, розслідування та запобігання кримінальним правопорушенням у сфері інвестиційної діяльності.
Петросян А. Розслідування кримінальних правопорушень, учинених організованими злочинними групами у сфері інвестиційної діяльності: теоретико–правові засади. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 478-482. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33563
Keywords: кримінальне правопорушення; інвестиційна діяльність; криміналістична характеристика; criminal offense; investment activities; forensic characteristics