Міжнародне митне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини», за спец. 293 «Міжнародне право» - Кормич, Борис Анатолійович; Аверочкіна, Тетяна Володимирівна (Одеса : Феникс, 2024)
Навчально-методичний посібник містить короткий виклад лекційного матеріалу, плани та завдання до практичних занять та самостійної роботи, тести, питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» з метою вивчення дисципліни «Міжнародне митне право».
Міжнародне митне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини», за спец. 293 «Міжнародне право» [Електронне видання] / уклад.: Б. А. Кормич, Т. В. Аверочкіна ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 144 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27508
Keywords: міжнародне митне право; правовий режим територій; суб’єкти правовідносин у міжнародному митному праві; тарифне регулювання зовнішньої торгівлі; міжнародні стандарти тарифного регулювання зовнішньої торгівлі; міжнародні стандарти нетарифного регулювання зовнішньої торгівлі; правила СОТ; торгівельний захист; митні процедури; митне право Європейського Союзу