Застосування портретної експертизи при розкритті злочинів - Тодорова, Ксенія; Todorova, Kseniya (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розглянуто наукові та методичні аспекти судової портретної експертизи. Показані цілі та завдання портретної ідентифікації та вимоги, що висуваються до обʼєктів дослідження. The theses examine the scientific and methodological aspects of forensic portrait examination. The goals and tasks of portrait identification and the requirements for research objects are presented.
The use of portrait expertise in solving crimes
Тодорова К. Застосування портретної експертизи при розкритті злочинів / К. Тодорова // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 122-125. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31262
Keywords: злочинність; криміналістика; правоохоронні органи; загальні ознаки зовнішності; окремі ознаки зовнішності; портретна експертиза; ідентифікація; crime; forensic science; law enforcement agencies; general features of appearance; individual features of appearance; portrait examination; identification