Правові та інституційні механізми забезпечення розвитку держави та права в умовах євроінтеграції. Том ІІ - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2016)
У другому томі збірника матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції "Правові та інституційні механізми забезпечення розвитку держави та права в умовах євроінтеграції" відображені актуальні питання адміністративного права та процесу, фінансового права, результати правових досліджень у сфері судової та правоохоронної діяльності, актуальні проблеми кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права, кримінально-процесуального права, криміналістики, судової експертизи, судової психології та медицини. Розглядаються сучасні проблеми цивільного права та цивільного процесу, права інтелектуальної власності та корпоративного права, господарського права та процесу. Висвітлюються проблеми фізичної підготовки майбутніх юристів, правової лінгвістики, перекладу та журналістики.
матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (20 травня 2016 р., м. Одеса)
Правові та інституційні механізми забезпечення розвитку держави та права в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (20 травня 2016 р., м. Одеса) : у 2 т. Т. 2 / відп. ред. М. В. Афанасьєва. - Одеса : Юридична література, 2016. - 712 с.
Keywords: адміністративне право; реформування адміністративного права; державна служба; адміністративний процес; реформування адміністративного процесу; фінансове право; реформування фінансового права; судоустрій; організація діяльності прокуратури; організація діяльності правоохоронних органів; адвокатура; правоохоронна діяльність; кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальне процесуальне право; криміналістика; судова експертиза; судова психологія; судова медицина; цивільне право; сімейне право; Угода про асоціацію України та ЄС; імплементація; правова адаптація; внутрішній ринок ЄС; право інтелектуальної власності; корпоративне право; інтелектуальна власність; мережа Інтернет; захист прав інтелектуальної власності; цивільне судочинство; цивільний процес; судова реформа; господарське право; господарський процес; фізична підготовка юристів; правова лінгвістика; засоби масової інформації