Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Управління ІТ-проєктами» розроблено відповідно до навчального плану спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки [Електронне видання] / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 21 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32429
Keywords: ІТ-проєктування; дослідження вимог споживача; профіль і задоволення нужд споживача; аналіз конкурентів; конкурентоспроможність; планування продажів та виробництва; «вузькі місця» операційного циклу; ефективність ІТ-проєкту; сталість розвитку бізнесу; коригування неефективного бізнес процесу; бенчмаркінг в ІТ-проєктуванні