Наростання конфліктів на Близькому Сході - Борсук, А. С. (Київ, 2019)
В статті проаналізовано сучасні події на Близькому Сході, що створюють серйозні безпекові виклики як на глобальному, так і на регіональному рівнях. Зроблено спробу схарактеризувати специфіку Близького Сходу як джерела нових загроз, розглянуто внутрішні процеси, а також динамічні впливи і наслідки дій зовнішніх гравців у регіоні.
Борсук А. С. Наростання конфліктів на Близькому Сході / А. С. Борсук // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 39-42.кон
Keywords: конфлікт; Близький Схід; військовий конфлікт; держави; наростання конфліктів на Близькому Сході