Завдання кримінального права в умовах надзвичайного стану - (:unkn) unknown (Одеса : ПРЦ НАПрН України ; НУ «ОЮА», 2022)
У збірнику представлені тези доповідей та повідомлень, які були оприлюднені на міжнародній науково-практичній конференції «Завдання кримінального права в умовах надзвичайного стану», присвяченій 25-річчю утворення Національного університету «Одеська юридична академія», яка відбулась 9 грудня 2022 року на базі Південного регіонального центру Національної академії правових наук України та кафедри кримінального права Національного університету «Одеська юридична академія». Збірник розрахований на науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів, магістрантів та студентів, практичних працівників, всіх, кого цікавлять сучасні проблеми кримінального права.
Завдання кримінального права в умовах надзвичайного стану : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 25-річчю утворення Національного університету «Одеська юридична академія» (Одеса, 9 грудня 2022 року) / Уклад.: Є. Л. Стрельцов, В. П. Кедик ; відп. ред. Є. Л. Стрельцов. – Одеса : ПРЦ НАПрН України ; НУ «ОЮА», 2022. – 214 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law