Способи та механізми правового захисту сторін в умовах інтернет-середовища: приватно-правовий вимір - Стрілець, Михайло Ігорович; Стрілець, М. І.; Strilets, Mykhailo I. (Одеса : Фенікс, 2026)
Стрімкий розвиток цифрових технологій та поширення інтернет-середовища зумовили трансформацію традиційних цивільно-правових відносин. Укладення договорів онлайн, використання електронних сервісів, цифрових платформ і маркетплейсів формують нові виклики для правового захисту учасників приватноправових відносин.
Стрілець М. І. Способи та механізми правового захисту сторін в умовах інтернет-середовища: приватно-правовий вимір. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 148-150. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33014
Keywords: інтернет-середовище; цивільно-правовий захист; електронні правочини; саморегулювання платформ; альтернативне вирішення спорів; Internet environment; civil legal protection; electronic transactions; self-regulation of platforms; alternative dispute resolution