Конспект лекцій з дисципліни «3D моделювання» для здобувачів вищої освіти - Задерейко, Олександр Владиславович; Толокнов, Анатолій Арнольдович (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
В конспекті лекцій розглянуто основні технологічні і практичні аспекти використання мультимедійних технологій. Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, який може бути використано для виконання лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Конспект лекцій призначено для студентів з метою закріплення теоретичного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «3D моделювання».
Конспект лекцій з дисципліни «3D моделювання» для здобувачів вищої освіти / Уклад.: О. В. Задерейко, А. А. Толокнов. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 162 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29013
Keywords: 3D моделювання; створення 3D об‘єктів; 3D моделі об‘єктів; тривимірне формоутворення; елементи 3D моделей; візуалізації 3D моделей; створення 3D моделей