Житлове право : навчально-методичний посібник - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Є. О.; Давидова, Ірина Віталіївна; Давидова, І. В.; Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна; Берназ-Лукавецька, О. М.; Зубар, Володимир Михайлович; Зубар, В. М.; Омельчук, Олександр Сергійович; Омельчук, О. С.; Байталюк, Дарія Русланівна; Байталюк, Д. Р. (Одеса : Фенікс, 2019)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Житлове право» та відповідає освітньо-професійній програмі підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія». Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи студентів. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, виконання самостійної роботи, заліку. Навчально-методичний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Житлове право : навчально-методичний посібник / Є. О. Харитонов, І. В. Давидова, О. М. Берназ-Лукавецька та ін.; за ред. Є. О. Харитонова, О. М. Берназ-Лукавецької. – Одеса : Фенікс, 2019. – 120 с.
Keywords: житлове законодавство; житлові правовідносини; приватизація державного житлового фонду; договір найму жилого приміщення; об’єднання співвласників багатоквартирного будинку; права та обов’язки у житлових правовідносинах; жилищное законодательство; жилищные правоотношения; приватизация государственного жилого фонда; договор найма жилого помещения; ОСМД; права и обязанности в жилищных правоотношениях; housing legislation; housing relations; privatization of state housing; rental agreement; association of co-owners of an apartment building; rights and responsibilities in housing relations