Адміністративна відповідальність за проступки, пов’язані з недотриманням вимог законодавства про електроенергозбереження - Ковальчук, А. Ю.; Kovalchuk, A. Yu.; Гоцалюк, С. Ю.; Hotsalyuk, S. Yu. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті висвітлено питання адміністративних правопорушень, пов’язаних із недотриманням вимог законодавства про електроенергозбереження. Розкрито особливості об’єктивного та суб’єктивного складу цих проступків.
Ковальчук А. Ю., Гоцалюк С. Ю. Адміністративна відповідальність за проступки, пов’язані з недотриманням вимог законодавства про електроенергозбереження / А. Ю. Ковальчук, С. Ю. Гоцалюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 42-48.
Keywords: адміністративні правопорушення; електроенергозбереження; адміністративні правопорушення; пов’язані з недотриманням вимог законодавства про електроенергозбереження; законодавство про електроенергозбереження; об’єктивний склад проступків; суб’єктивний склад проступків; административные правонарушения; электроэнергосбережение; административные правонарушения; связанные с несоблюдением требований законодательства об электроэнергосбережении; законодательство об электроэнергосбережении; объективный состав проступков; субъективный состав проступков; administrative offenses; energy saving; administrative offenses related to non-compliance with the legislation on energy efficiency; energy conservation legislation; objective composition of offenses; subjective composition of misconduct