Доктринальні проблеми фінансового права : навчально-методичний посібник - Латковська, Тамара Анатоліївна (Одеса : Фенікс, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів кваліфікації доктор філософії в галузі права в Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 081 «Право» спеціальності 081 «Право».
навчально-методичний посібник
Латковська Т. А. Доктринальні проблеми фінансового права: навчально-методичний посібник [Електронниий ресурс] / Т. А. Латковська. - Одеса : Фенікс, 2019. - 57 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12223 DOI 10.32837/11300.12223
Keywords: фінансове право; доктрина фінансового права; навчально-методичний посібник; финансовое право; доктрина финансового права; учебно-методическое пособие; financial law; financial law doctrine; manual