Щодо прийняття Концепції адаптації національного законодавства у сфері соціального страхування до законодавства держав Європейського Союзу - Боднарук, М. І.; Боднарук, Н. И.; Bodnaruk, M. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядаються пропозиції автора щодо блоків, які повинні міститися в Концепції адаптації національного законодавства у сфері соціального страхування до законодавства держав Європейського Союзу, надається їх загальнотеоретична характеристика.
// Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С.
Keywords: концепція; законодавство у сфері соціального страхування; Європейський Союз; концепция; законодательство в сфере социального страхования; Европейский Союз; concept; legislation on social insurance; European Union