Роль адвоката в процедурі вирішення кримінального провадження на підставі угоди про примирення - Дрішлюк, К. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розкрито особливості ролі адвоката в процедурі вирішення кримінального провадження на підставі угоди про примирення. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики. Наводяться обгрунтовані пропозиції в вирішенні назрілих питань.
Дрішлюк К. В. Роль адвоката в процедурі вирішення кримінального провадження на підставі угоди про примирення / К. В. Дрішлюк // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 193-195.
Keywords: примирення; адвокат; безоплатна правова допомога; угода про примирення; кримінальне провадження; процедура вирішення кримінального провадження