Офісні технології : конспект лекцій - Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, О. Г.; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofymenko, Olena H.; Прокоп, Юлія Віталіївна; Прокоп, Ю. В.; Прокоп, Юлия Витальевна; Prokop, Yuliia V.; Буката, Людмила Миколаївна; Буката, Л. М.; Буката, Людмила Николаевна; Bukata, Liudmyla M. (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2018)
Розглянуто основні засоби створення, редагування та форматування електронних документів, включаючи опрацювання не лише текстової інформації, а й створення і форматування таблиць, графіків, математичних формул та графічних об’єктів. Містить десять лекцій з навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою вивчення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних занять з дисципліни "Офісні технології".
Офісні технології : конспект лекцій / О. Г. Трофименко, Ю. В. Прокоп, Л. М. Буката. – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2018. – 64 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology