Психологія: в схемах, таблицях, коментарях : кредитно-модульний курс для студентів юридичних спеціальностей - Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Лефтеров, Василий Александрович; Lefterov, Vasyl O.; Крюкова, Олена Вікторівна; Крюкова, О. В.; Крюкова, Елена Викторовна; Kriukova, Olena V.; Рогозіна, Марина Юріївна; Рогозіна, М. Ю.; Рогозина, Марина Юрьевна; Rohozina, Maryna Yu. (Донецьк : ДонНУ, 2009)
Модульний курс «Психологія: в схемах, таблицях, коментарях» підготовлено згідно з вимогами освітнього стандарту до кредитно-модульної системи навчання. Курс містить лекції, тести і задачі до змістовних модулів. На сучасному рівні розглянуті питання темпераменту, характеру, здібностей, а також емоційно-вольової, пізнавальної та соціально-психологічної сфер особистості. Для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів, а також усіх, хто цікавиться проблемами психології.

Модульный курс «Психология: в схемах, таблицах, комментариях» подготовлен в соответствии с требованиями образовательного стандарта к кредитно-модульной системе обучения. Курс содержит лекции, тесты и задачи к содержательным модулям. На современном уровне рассмотрены вопросы темперамента, характера, способностей, а также эмоционально-волевой, познавательной и социально-психологической сфер личности. Для студентов юридических специальностей высших учебных заведений, преподавателей, а также всех, кто интересуется проблемами психологии.

The modular course "Psychology: in diagrams, tables, comments" was prepared in accordance with the requirements of the educational standard for the credit-modular training system. The course contains lectures, tests and tasks for meaningful modules. The issues of temperament, character, abilities, as well as emotional-volitional, cognitive and socio-psychological spheres of personality are considered at the modern level. Designed for students of legal specialties of higher educational institutions, teachers, as well as everyone who is interested in the problems of psychology.
Крюкова О. В. Психологія: в схемах, таблицях, коментарях : кредитно-модульний курс для студентів юридичних спеціальностей / О. В. Крюкова, В. О. Лефтеров, М. Ю. Рогозіна. – Донецьк : ДонНУ; кафедра психології, 2009. – 199 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology