Особливості судової експертизи щодо агресії проти суверенітету та територіальної цілісності України - Полуянов, Сергій; Poluianov, Serhii; Кожухар, Олег; Kozhukhar, Oleh (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розглянуто деякі питання організації і проведення судових експертиз щодо агресії проти суверенітету та територіальної цілісності України. Запропонований алгоритм дій судового військового експерта, показані шляхи організації і підтримання його взаємодії з фахівцями інших експертних спеціальностей. The abstracts consider some issues of organizing and conducting forensic military examinations on aggression against the sovereignty and territorial integrity of Ukraine. An algorithm of actions of a forensic military expert is proposed, ways of organizing and maintaining his interaction with specialists of other expert specialties are shown.
Features of military expertise on aggression against the sovereignty and territorial integrity of Ukraine
Полуянов С. Особливості судової експертизи щодо агресії проти суверенітету та територіальної цілісності України / С. Полуянов, О. Кожухар // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 228-233. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31226
Keywords: збройна агресія; військова експертиза; комісія; взаємодія; armed aggression; military expertise; commission; interaction