Нормативно-правове регулювання нотаріальної діяльності в Україні - Денисяк, Н. М. (My University, 2018)
У статті вивчено актуальні питання нормативно-правового регулювання нотаріальної діяльності в Україні. Розглянуто та з'ясовано діяльність органів нотаріату в незалежній Україні. Проаналізовано поняття нотаріальної діяльності. Наголошено на тому, що нормативно-правове регулювання нотаріальної діяльності в незалежній Україні зазнало суттєвих змін, зокрема щодо розширення повноважень нотаріальних органів.
Денисяк Н. М. Нормативно-правове регулювання нотаріальної діяльності в Україні / Н. М. Денисяк // Юридичний науковий електронний журнал. – 2018. - № 6. – С.93-96.
Keywords: нотаріус; регулювання; інститут; законодавство; нотаріальна діяльність; органи нотаріату; нотаріальні дії; особливості нотаріату