Механізм господарського злочину і його криміналістичний аналіз: постановка проблеми - Комісарчук, Руслан Васильович; Комісарчук, Р. В.; Комисарчук, Руслан Васильевич; Komisarchuk, Ruslan V. (Одеса : Гельветика, 2017)
Статтю присвячено основам криміналістичного аналізу механізму злочинної діяльності у господарській сфері - дослідженню низки теоретичних, методологічних і методичних проблем, пов'язаних із формуванням нового підходу в криміналістичному аналізі механізму злочинної діяльності в господарській сфері.

Статья посвящена основам криминалистического анализа механизма преступной деятельности в хозяйственной сфере - исследованию ряда теоретических, методологических и методических проблем, связанных с формированием нового подхода в криминалистическом анализе механизма преступной деятельности в хозяйственной сфере.

The article is devoted to the basics of forensic analysis of the mechanism of criminal activities committed in the economic sphere – to explore a number of theoretical, methodological and methodological problems associated with the formation of a new approach in the forensic analysis of the mechanism of criminal activity in the economic sphere
Комісарчук Р. В. Механізм господарського злочину і його криміналістичний аналіз: постановка проблеми / Р. В. Комісарчук // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 206-213.
Keywords: методика розслідування злочинів; механізм злочину; криміналістичний аналіз; технологія злочинної господарської діяльності; методика расследования преступлений; механизм преступления; криминалистический анализ; технология преступной хозяйственной деятельности; methods of crime investigation; mechanism of crime; forensic analysis; criminal technology business; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE