Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович. 3. Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Моделювання систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» [Електронне видання] / Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 16 с. 4. Розенвассер Д.М. Моделювання систем : конспект лекцій [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 41 с. 5. Розенвассер Д.М. Моделювання систем : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» та за спеціальністю «Електронні комунікації та радіотехніка» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 42 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32573