Співробітництво держав у сфері протидії міжнародному тероризму - Македонська, Юлія Трифонівна (Одеса: Гельветика, 2020)
У роботі зроблено воисновок, що протидія тероризму повинна спиратися на військову силу, на роботу спецслужб, а також на блокування економічної і фінансової діяльності терористичних організацій, а також на протидії психологічної та іделогічної протидії.
Македонська Ю. Т. Співробітництво держав у сфері протидії міжнародному тероризму / Ю.Т. Македонська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 278-278.
Keywords: тероризм; ескалація тероризму; міжнародний тероризм; ООН; боротьба з тероризмом; міжнародне співробітництво в боротьбі з тероризмом